Specificaties onaangedreven rollenbaan


Rollen

Alle nieuwe rollenbanen zijn voorzien van kunststof rollen met een stalen lager in de rol. Elke rol kan een maximaal gewicht van 10 kg dragen tot een EL breedte van 60 cm.


Hart afstand

De standaard hart afstellingen van rollen kan varieren tussen de 60 mm, 90 mm en 120 mm dit maakt het mogelijk voor elke toepassing de juiste hartafstand te kiezen. De hartafstand is afhankelijk van de afmeting van het pakket en de belasting per rol.


Hardafstand rollenbanen

Rol lengte

De meest voorkomende breedte van een rollenbaan is 460 mm. Deze breedte hebben wij altijd op voorraad. Wanneer u een andere breedte rollenbaan wenst kunnen we deze ook voor u maken, eventueel in combinatie met de breedte van de onderpoten. Wanneer u wilt afwijken van de standaard rolmaat van 400 mm is het van belang dat u de EL maat van de rol aan ons doorgeeft.


Rollenbaan lengte

Ondersteuning

Wanneer de rollenbaan toepassing op werkhoogte of onder een hoek geplaatst moet worden kan dit doormiddel van H onderpoten. Deze H poot ondersteuningen zijn doormiddel van een boutverbinding onder de banen te monteren. De onderpoten zijn in hoogte verstelbaar tussen de 50 cm. en 80 cm.


Rollenbaan ondersteuningen